ETC kurzus 2024. június 7-9.

Időpont: 2024.06.07-09.

Kedves Kollégák!

2022-ben, felismerve a folyamatosan növekvő igényt a súlyos sérültek ellátásban az egyéni fejlődésre, egyben a különböző szakvizsgákhoz kötelezően megszerzendő trauma kurzusok iránt, az MSOTKE elnöksége zászlajára tűzte egy budapesti székhelyű ETC (European Trauma Course) centrum kialakítását. Az előkészítő közel egy éves munka gyümölcse a budapesti Honvédkórházban 2023.06.07. és 09. között megrendezett első ETC kurzus lett, melyen 24 igazán lelkes hallgatót üdvözölhetett a 18 fős válogatott instruktor gárda. A kurzus presztízsét emelte, hogy nagy számú neves külföldi oktatónak és a kurzusvezetőnek köszönhetően angol nyelven sajátíthatták el a team szemléletű súlyos sérült ellátást a tanfolyam résztvevői. A második kurzust hasonló sikerrel, ismét neves külföldi előadókkal, megújult helyszínen, az Országos Mentőszolgálat oktatási centrumában rendeztük meg 2024 januárjában. Mivel mind az ETC vezetősége, mind az oktató gárda, mind pedig a hallgatók részéről kiváló visszajelzések érkeztek mindkét kurzus után, ezért az MSOTKE vezetősége úgy döntött, hogy folytatjuk a tanfolyamokat, terveink szerint évi két kurzussal.

A következő tanfolyam időpontja: 2024.06.07-09.

A kurzusra jelentkezni az alábbi felületen lehet:

A 2024. március 17-ig terjedő első időszakban kizárólag magyar jelentkezőket várunk. Ezután az időpont után elérhetővé fogjuk tenni a helyeket a külföldi résztvevők számára, így javasoljuk, hogy minél előbb jelentkezzetek.

A kurzus részvételi díja 2024-ben nem emelkedett, továbbra is 310.000.- Ft.

A kurzuson a részvételt vagy a részvételi díj átutalásával, vagy a kitöltött és aláírt költségvállaló nyilatkozat elküldésével lehet biztosítani. Önmagában a jelentkezési felület kitöltése nem biztosítja a jelentkező helyét a kurzuson.

Fontos tudni, hogy a következő kurzus is külföldi oktatók részvételével ANGOL nyelven kerül megrendezésre.

Vegyél részt Te is ezen az igazán fantasztikus kurzuson és sajátítsd el a súlyos sérült ellátás összes skill és team fortélyát.

Tisztelettel:
Az MSOTKE ETC munkacsoportja