Semmelweis International Vascular Symposium, Budapest

Időpont: 2023. május 18-20.

Helyszín: Budapest

Prof. Dr. Gloviczki Péter, a Mayo Klinika korábbi igazgatója, a Semmelweis Egyetemet fenntartó Nemzeti Egészségügyi és Orvosképzésért Alapítvány kuratóriumának tagja kezdeményezésére a Semmelweis Egyetem a Frank J. Veith International Society-vel együttműködve egy nemzetközi érgyógyászati szimpóziumot rendez 2023. május 18-20. között Budapesten (Semmelweis International Vascular Symposium). A szimpózium meghívott előadói, a világ élvonalába tartozó érgyógyászok, az Amerikai Egyesült Államok és számos európai ország területéről érkeznek.

A háromnapos szimpózium legfőbb célja, hogy lehetőséget biztosítson a fiatal és a tapasztalt szakemberek számára egyaránt, hogy megismerhessék az érbetegségek endovaszkuláris és sebészeti kezelésének legújabb fejleményeit.

A változatos szakmai program biztosítja, hogy a résztvevők előadásokat, panelbeszélgetéseket és meghívott előadásokat hallgassanak a világ legelismertebb érgyógyászaitól, új technológiákat tanuljanak, gyakorlati workshopokon vegyenek részt, absztraktokat mutassanak be és részt vegyenek a gyakornokok versenyében.

A szimpózium honlapja: https://sivs2023.org/

A tudományos program elérhetősége: https://sivs2023.org/program/