IV. Gyermeksürgősségi Továbbképző Nap és Kongresszus

Időpont: 2019. október 17-19.

Helyszín: Residence Ózon Hotel, Mátraháza

Weboldal: https://gyermeksurgossegikonf.gyermekrohamkocsi.hu/

Letölthető dokumentumok

Kedves Kollégák, kedves Barátaink!

Nagy megtiszteltetésünkre idén a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány rendezheti a IV. Gyermeksürgősségi Továbbképző Napot és Kongresszust 2019. október 17-19 között.

A szervezőbizottság és alapítványunk orvoscsapata nevében ezúton szeretettel invitáljuk Önöket Mátraházára, ahol e nagyszabású, a gyermeksürgősségi ellátás minden szereplőjének szóló, kifejezetten gyakorlatorientált tudományos ülés megrendezésre kerül. 

Az esemény különösen ünnepélyessé teszi, hogy idén ünnepeljük a budapesti Gyermekrohamkocsi fennállásának 20. évfordulóját. 

A rendezvény időpontja: 2019. október 17-19.
Helyszín: Residence Ózon Hotel, Mátraháza 

Az eseményre nem csak professzionális gyermeksürgősségi szakembereket várunk. A program kialakításakor arra törekszünk, hogy gyermekeket csak alkalomszerűen ellátó „felnőtt” sürgősségisek, mentőorvosok, háziorvosok, mentőtisztek és a súlyos állapotú gyermekekkel csak ritkán találkozó gyermekgyógyászok, az alapellátásban dolgozó házi gyermekorvosok is hasznos információkkal gazdagodhassanak.

Nagy szeretettel és tisztelettel várjuk az e területen dolgozó ápolókat, mentőápolókat, asszisztenseket is. Felbecsülhetetlen értékű munkájukat kifejezetten nekik szánt előadásokkal, workshopokkal és jó hangulatú, emlékezetes társasági eseményekkel igyekszünk megköszönni.

A kongresszus helyszíne a csodálatos természeti környezetben, közvetlenül a Kékes szomszédságában fekvő Residence Ózon****superior Conference és Wellness Hotel, Magyarország legmagasabban fekvő szállodája.

Bővebb információkat a mellékelt értesítőben és a kongresszus honlapján talál. 

Jelentkezni is a honlapon keresztül lehet:

https://gyermeksurgossegikonf.gyermekrohamkocsi.hu

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a regisztráció a jelentkezés sorrendjében történik. 

A nagy érdeklődésnek köszönhetően némelyik workshopra már csak néhány szabad hely van.

Ezúton szeretnénk felhívni a figyelmüket, hogy szállást sem az Ózon Hotelben, sem a Lifestyle Hotelben, sem pedig a Sástó Hotelben nem tudunk már biztosítani. 

Szobafoglalásra a környező szálláshelyeken egyénileg van lehetőség. 

Továbbá felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a résztvevői regisztrációkat is csak korlátozott számban tudjuk már fogadni, tehát nem érdemes tovább várni a regisztrációval. 

Szintén fontos információ, hogy mivel teljes teltházra számítunk, a helyszínen valószínűleg már nem lehet jegyet vásárolni a pénteki gálavacsorára. 

Kérjük, amennyiben részt szeretne venni és még nincs regisztrációja a vacsorára, mihamarabb jelezze e-mailben a részvételi szándékát. 

A kongresszusra nagy szeretettel várunk „szabad előadásokat” is. 

A tudományos eredményeket, érdekes újdonságokat, tanulságos eseteket vagy akár külföldi tapasztalatokat bemutató prezentációk absztraktjait a gyermeksurgossegi.konf@gmail.com e-mail címre várjuk.

A beküldés végső határideje 2019. szeptember 6-a.

A határidő után érkező összefoglalókat nem tudjuk fogadni. Az absztraktok bírálatát a tudományos bizottság végzi, annak elfogadásáról legkésőbb 2019. szeptember 20-ig értesítést küldünk.

Az összefoglaló formai követelményei az esemény honlapján találhatók.

Csatlakozzanak a kongresszus eseményéhez Facebookon is: 

https://www.facebook.com/events/2063767867064916/

Sok szeretettel várjuk Önöket Mátraházán! 

Tanuljunk, gyakoroljunk, fejlődjünk, vitázzunk, ünnepeljünk együtt! Tegyük együtt jobbá Magyarország gyermeksürgősségi ellátását.

A szervezők nevében: 

Üdvözlettel,

dr. Goschler Ádám és Boldizsár Marcsi
Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány