IV. Gyermeksürgősségi Továbbképző Nap és Kongresszus

Időpont: 2019. október 17-19.

Helyszín: Residence Ózon Hotel, Mátraháza

Tisztelt Kollégák!
Kedves Barátaink!

Nagy megtiszteltetésünkre idén a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány rendezheti a IV. Gyermeksürgősségi Továbbképző Napot és Kongresszust 2019. október 17-19 között.

Időpont: 2019. október 17-19.
Helyszín: Residence Ózon Hotel, Mátraháza

A kedvezményes regisztráció határideje: 2019. június 15.

A szervezőbizottság és alapítványunk orvoscsapata nevében ezúton szeretettel invitáljuk Önöket Mátraházára, ahol e nagyszabású, a gyermeksürgősségi ellátás minden szereplőjének szóló, kifejezetten gyakorlatorientált tudományos ülés megrendezésre kerül.

Az esemény különösen ünnepélyessé teszi, hogy idén ünnepeljük a budapesti Gyermekrohamkocsi fennállásának 20. évfordulóját.

Az eseményre nem csak professzionális gyermeksürgősségi szakembereket várunk. A program kialakításakor arra törekszünk, hogy gyermekeket csak alkalomszerűen ellátó „felnőtt” sürgősségisek, mentőorvosok, háziorvosok, mentőtisztek és a súlyos állapotú gyermekekkel csak ritkán találkozó gyermekgyógyászok, az alapellátásban dolgozó házi gyermekorvosok is hasznos információkkal gazdagodhassanak.

Nagy szeretettel és tisztelettel várjuk az e területen dolgozó ápolókat, mentőápolókat, asszisztenseket is. Felbecsülhetetlen értékű munkájukat kifejezetten nekik szánt előadásokkal, workshopokkal és jó hangulatú, emlékezetes társasági eseményekkel igyekszünk megköszönni.

A kongresszus helyszíne a csodálatos természeti környezetben, közvetlenül a Kékes szomszédságában fekvő Residence Ózon****superior Conference és Wellness Hotel, Magyarország legmagasabban fekvő szállodája.

Bővebb információkat a mellékelt értesítőben és a kongresszus honlapján talál.

Jelentkezni az esemény honlapján keresztül lehet: gyermeksurgossegikonf.gyermekrohamkocsi.hu

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a workshopokra történő jelentkezés és a szállásfoglalás a regisztráció sorrendjében történik.

A kongresszusunkra nagy szeretettel fogadunk tudományos előadásokat. A tudományos összefoglalókat a gyermeksurgossegi.konf@gmail.com e-mail címre várjuk. A beküldés végső határideje 2019. szeptember 6-a. Az absztraktok bírálatát a tudományos bizottság végzi, annak elfogadásáról legkésőbb 2019. szeptember 20-ig értesítést küldünk.

Csatlakozzon az eseményhez Facebookon is.

Sok szeretettel várjuk Mátraházán!

Tanuljunk, gyakoroljunk, fejlődjünk, vitázzunk, ünnepeljünk együtt! Tegyük együtt jobbá Magyarország gyermeksürgősségi ellátását.

A szervezők nevében:

Üdvözlettel,
dr. Goschler Ádám és Boldizsár Marcsi

Letölthető dokumentumok