V. Sürgősségi Orvostani Fórum

Időpont: 2019. május 17-18.

Helyszín: Kölcsey Központ, Debrecen, Hunyadi u. 1-3.

Weboldal: http://sof.unideb.hu/

Tudományos kongresszus és továbbképző tanfolyam

Kedves Kollégák!

A Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Kar Sürgősségi Orvostan Tanszék, a Debreceni Egyetem ÁOK Gyermekgyógyászati Intézet, a Magyar Sürgősségi Orvostani Társaság, a Magyar Oxyológiai Társaság és az Országos Mentőszolgálat tisztelettel meghívja Önöket az „V. Sürgősségi Orvostani Fórum” címmel 2019. május 17-18. között megrendezésre kerülő tudományos kongresszusra és továbbképző tanfolyamra.

A rendezvényt a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Kar Szak- és Továbbképzési Központja akkreditálja aneszteziológusok, belgyógyászok, gyermekgyógyászok, családorvosok, kardiológusok, oxyológia- és sürgősségi orvostan szakorvosok, ápolók, mentőtisztek és szakápolók számára. A Kongresszus tesztvizsgával zárul. A regisztráltak és vizsgázók számára oklevelet állítunk ki és igazoljuk a továbbképzési pontot.

Az idei évben a kardiovaszkuláris betegségek, a légzési elégtelenség sürgősségi diagnosztikáját és terápiáját érintő feladatok áttekintése mellett a gyermekgyógyászati sürgősségi állapotok kiemelt témáival és a szepszis sürgősségi diagnosztikájával külön szekciók foglalkoznak.

Bízunk benne, hogy a Kongresszus szakmai és társasági programjai által a résztvevők a korszerű ismeretek elsajátításán túl emlékezetes élményekkel is gazdagodnak.

Szeretettel várjuk rendezvényünkre!

A Kongresszusi Szervezőbizottság nevében:

Dr. Szabó Zoltán

Regisztráció

Letölthető dokumentumok