PÁLYÁZATI FELHÍVÁS – Sürgösségi Betegellátó Osztályunkra – Osztályvezető főorvos és szakorvosok részére

Az Almási Balogh Pál Kórház Borsod-Abaúj-Zemplén megye nyugati szélén, három megyeszékhelytől: Miskolctól, Egertől és Salgótarjántól közel azonos távolságra, 50-60 km-re található.
A 340 ágyas kórházban valamennyi alapszakma megtalálható: belgyógyászat, sebészet, szülészetnőgyógyászat, csecsemő- és gyermekgyógyászat, intenzív osztály, SBO, amit a reumatológia, a mozgásszervi rehabilitáció, ápolási és krónikus osztályok, valamint patológia egészítenek ki. Valamennyi osztály a kornak megfelelő színvonalon felszerelt, munkájukat a laboratóriumi diagnosztika és a képalkotó vizsgálatok (röntgen, UH, CT) segítségével végzik. A kórházzal egy egységet képez a rendelőintézet, ahol szinte valamennyi szakterület képviselteti magát járóbetegrendelés vagy gondozó formájában. 2015-ben 11333 fekvő- és 257 070 járóbeteget láttunk el. A Kórházunkat választó fiatal orvosoknak lehetőséget biztosítunk a dinamikus fejlődésre, hiszen kezdetektől részt vehetnek az aktív betegellátásban valódi orvosi munkát végezve. Mindemellett támogatjuk őket továbbképzésekben, tudományos munkájukban, s lehetőséget biztosítunk az induló klinikai vizsgálatokba történő bekapcsolódásra, amivel az anyagi megbecsültségüket is jelentősen tudjuk növelni

Illetmény és juttatások: Kiemelt illetmény és igény esetén lakhatás biztosítása, rugalmas beosztás, kiváló munkakörülmények (teljesen felújított kórház, MSTR, korszerű diagnosztikai háttér, kidolgozott betegutak, utiköltség térítés)

A pályázatokat az alábbi címre kérjük megküldeni:
3600 Ózd Béke út 1-3, – E-mail: foig@ozdikorhaz.hu
A pályázattal kapcsolatosan Dr. Bélteczki János főigazgató főorvos ad felvilágosítást a 48/574-425-ös telefonszámon.

A foglalkoztatás jellege: teljes vagy részmunkaidő.
A munkavégzés helye: 3600 Ózd Béke út 1-3.
Pályázati feltétel: oxiológia vagy sürgősségi orvostan szakvizsga, büntetlen előélet
A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

  • képzettséget, végzettséget igazoló okiratok másolata,
  • 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány,
  • kamarai tagság,
  • szakmai önéletrajz,
  • érvényes működési nyilvántartás,
  • nyilatkozat, melyben hozzájárul, hogy pályázati anyagát az illetékes bizottság megismerheti.

 

Letölthető dokumentumok