III. Gyermeksürgősségi Kongresszus

Időpont: 2018. október 5-6.

Helyszín: Szeged, Hunguest Hotel Forrás

Weboldal: http://www.regio10.hu/gyermeksurg2018

Tisztelt Kollégák!

Nagy örömünkre szolgál, hogy 2018. október 5-6. között a Szegedi Tudományegyetem Gyermekklinikájának szervezésében, Szegeden kerül megrendezésre a III. Gyermeksürgősségi Kongresszus.

A gyermeksürgősség egy még mindig új, de dinamikusan fejlődő és rendkívül izgalmas területe a hazai egészségügynek. A Magyar Gyermeksürgősségi Kongresszus az elmúlt két évben egy szakmailag magas színvonalú és egyre nagyobb érdeklődésre számot tartó fórumnak bizonyult, mely lehetőséget adott a terület iránt érdeklődő kollégáknak a találkozásra és a tapasztalatok kicserélésére. Célunk ezen hagyomány továbbvitele.

A Hunguest Hotel Forrás gyönyörű helyszínt biztosít a rendezvénynek és lehetőséget ad a kikapcsolódásra, felfrissülésre a sűrű tudományos program végén.

A III. Gyermeksürgősségi Kongresszuson egyebek mellett olyan érdekes és sok kérdést felvető témák kerülnek majd terítékre, mint a betegutak és orvosi kompetenciák, határterületek (pl.: gyermekpszichiátria), bed-side diagnosztika, toxikológia, illetve a sürgősségi számítástechnikai háttere (elektronikus lázlaprendszerek). A végleges programot a beküldött absztraktok alapján állítjuk össze.

Kedvezményes jelentkezési határidő: 2018. augusztus 31.
Absztrakt beküldési határidő: 2018. július 31.

A konferenciáról bővebb információt a www.regio10.hu/gyermeksurg2018 weboldalon találnak, kérdés esetén a szervező iroda is készséggel áll a rendelkezésükre.

Sok szeretettel várjuk Önöket Szegeden!

Üdvözlettel,
Dr. Pásztor Pál
a Szervező Bizottság elnöke