Felhívás

  • msotke
Posted: p, 2012-07-27 08:02

Kedves Kollégáim!
(ápolók, mentőtisztek, orvosok, adminisztrátorok, diszpécserek … mind)

Június elsejére azzal a céllal hívtalak meg Titeket, hogy szakítsunk belső izoláltságunkkal és kommunikációs elégtelenségünkkel – találkozzunk és beszéljünk, magunkról, magunknak.

Már a meghívóban is említettem, a sürgősségi ellátás hazai rendszerében csak magunkra számíthatunk.

Remélem, nem csak én érzem és értékelem úgy, a szép számú és nagyon sok helyről érkezett résztvevő pillanatok alatt törte át a gátat, világossá vált, hogy ugyan különböző fázisba, de azonos problémákkal küzdünk és sok-sok gondolat, ismeret, megoldási lehetőség átadható és át is adandó. Saját érdekünkben, kifelé számos dolgot együttesen, azonosan és közösen kell képviselnünk – ehhez is kommunikálnunk kell.

A több, mint három órás gondolatcserében természetesen csak megindíthattuk ezt a folyamatot. Remélem, bebizonyosodott, a belső és folyamatos kommunikáció létérdekünk.

Az a délután, arról is meggyőzött engem, hogy nem vagyunk már kevesen és ha együtt tudunk gondolkodni, akkor már rendszert formálni tudó tömeg is vagyunk.

A megindult folyamat fenntarthatóságához élnünk kell az MSOTKE web felülete biztosította lehetőséggel. Kinyitjuk azt a fórumot, amivel eddig nem éltünk és itt bármikor együtt lehetünk, zárt körben és meghívhatunk újakat is. Tudom, érzem ez nem pótolja majd a személyes együttlétet, nem is ez a célja, sőt talán segíteni is fogja azt.

A XXI. században használnunk kell a kommunikáció új formáit, előnyeit biztosan!

Várlak Titeket a fórumon!

Berényi Tamás

TECHNIKAI INFORMÁCIÓ:
A fórumot bárki megtekintheti, hozzászóláshoz azonban regisztráció és belépés szükséges.
Fórum témát csak adminisztrátori jóváhagyással lehet nyitni az attila.lukacs@kmcongress.com e-mail címre történt igényjelzést követően.
A fórum használatához szükséges fórum szabályzat ide kattintva olvasható.
További információ és segítségnyújtás:
Lukács Attila, attila.lukacs@kmcongress.com