MSD KÉZIKÖNYVEK – MSD MANUALS

Az orvosi információk megbízható szolgáltatója 1899 óta

Az MSD Manuals egy átfogó orvosi információforrás, amely több ezer témát fed le az orvostudomány minden területén. Ingyenes közszolgáltatásként használhatók az egészségügyi szakemberek és a nagyközönség számára. Az MSD Manuals a világ egyik legszélesebb körben használt orvosi információs forrása. A Manuals küldetése, hogy 2020-ig minden földrészen akár 3 milliárd egészségügyi szakember és beteg számára hozzáférhetővé tegye a jelenlegi aktuális orvosi információkat.

Hisszük, hogy az egészségügyi tájékoztatás egyetemes jog, és hogy minden embernek joga van a pontos és hozzáférhető orvosi információhoz. Felelősségünk a legjobb aktuális orvosi információ védelme, megőrzése és megosztása a megalapozott döntések lehetővé tétele, a betegek és a szakemberek közötti kapcsolatok javítása és az egészségügyi eredmények javítása érdekében szerte a világon.

Ezért a Manuals-t (Szakmai és Fogyasztói verziók) ingyenesen, digitális formában, több nyelven elérhetővé tesszük a szakemberek és a betegek számára szerte a világon.


The Trusted Provider of Medical Information since 1899

The MSD Manuals are a comprehensive medical information source covering thousands of topics in all fields of medicine. They are offered as a free public service to health care professionals and the general public.
The MSD Manuals are one of the world’s most widely used medical information resources. The Manuals have committed to making the best current medical information accessible by up to 3 billion health care professionals and patients on every continent by 2020.

We believe that health information is a universal right and that every person is entitled to accurate and accessible medical information. We have a responsibility to protect, preserve and share the best current medical information to enable more informed decisions, enhance relationships between patients and professionals, and improve health care outcomes around the world.

That’s why we are making the Manuals (Professional and Consumer versions) available for free in digital form in multiple languages to professionals and patients around the world.