VI. Sürgősségi Orvostani Fórum

Időpont: 2020. szeptember 4-5.

Helyszín: Kölcsey Központ, Debrecen

Weboldal: http://sof.unideb.hu/

Tisztelt Kollégák!

A Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Kar Sürgősségi Orvostan Tanszék, a Magyar Sürgősségi Orvostani Társaság, a Magyar Oxyológiai Társaság és az Országos Mentőszolgálat tisztelettel meghívja Önöket a „VI. Sürgősségi Orvostani Fórum” címmel, a járványügyi helyzet miatt új időpontban, 2020. szeptember 4-5 között megrendezésre kerülő tudományos Kongresszusra és Továbbképző Tanfolyamra.

A rendezvényt a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Kar Szak- és Továbbképzési Központja aneszteziológusok, belgyógyászok, gyermekgyógyászok, családorvosok, kardiológusok, oxiológia- és sürgősségi orvostan szakorvosok, ápolók, mentőtisztek és szakápolók számára akkreditálja. A Kongresszus tesztvizsgával zárul. Orvosoknak 32, szakdolgozóknak 16 továbbképzési pontot igazolunk.

Az idei évben a traumatológiai, kardiológiai, gasztroenterológiai, szülészet-nőgyógyászati, aneszteziológia- és intenzív terápiás és gyermekgyógyászati sürgősségi diagnosztikát, terápiát érintő kiemelt területek áttekintése mellett az új típusú koronavírus okozta megbetegedés sürgősségi diagnosztikájával és kezelésével szerzett eddigi tapasztalatokkal külön kerekasztal megbeszélés foglalkozik.

Bízom benne, hogy a résztvevők a korszerű ismeretek elsajátításán túl emlékezetes élményekkel is gazdagodnak.

Megtisztelő jelenlétükre számítva, kollegiális üdvözlettel:

Dr. Szabó Zoltán
a Kongresszusi Szervezőbizottság Elnöke

Letölthető dokumentumok